Sopar Col·loqui amb Ignasi Dalmases: LA FÓRMULA MÁGICA PER A… CONVÈNCER? (Al Despatx i… Al Jutjat!)

Benvolguda i benvolgut,

Ens plau convidar-te a un proper sopar-col·loqui potser un xic particular, en el que descobrirem: 
LA FÒRMULA MÀGICA PER A… CONVÈNCER?

Comptarem per esbrinar els secrets d’aquesta poció universal amb l’amic Ignasi Dalmases, formador en habilitats comunicatives, dinamitzador d’equips i speaker motiva-inspiracional, a més d’actor i, com diu ell, advocat “en passiu”;)

L’Ignasi va ser soci de l’Associació, i en una altra vida President del Grup d’Advocats Joves, Diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, Vocal de la Junta directiva d’Alter Mutua i membre del Consell d’Administració de Iuristel. 

Ara pertany al Grup assessor de l’Institut de recerca sobre Ecologia emocional i Creixement personal i dona formacions, team buildings i speeches per a tot tipus d’entitats i sectors, entre els que es troba el jurídic.

És col.laborador habitual de col.legis com l’ ICAB, ICAG i ICPB, d’organitzacions com la UPF BSM, UB, UAB, UDA, ISDE, AULA IURIS i de Despatxos i Bufets de tots els àmbits i dimensions, des d’on treballa per a la millora de les habilitats comunicatives i gestió emocional de les persones que es dediquen a l’advocacia i a altres professions jurídiques. 

Aplica el que anomena Metode ID i diuen que les seves sessions i speeches, amb grans dosis de reflexió i sentit de l’humor són dinàmiques, estimulants i, sobretot, altament efectives. 
Encara que només serà un tast… Ho volem comprovar! 

Per això serà amb nosaltres el proper 01 de desembre de 2022 a les 20:45h al restaurant de la planta baixa de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via nº 678.

El preu del menú és de 27 euros per persona.

Important! Després de la petició d’alguns assistents habituals als nostres sopars-col·loquis, hem decidit avançar l’hora d’inici del sopar per tal d’acabar abans (al voltant de les 23:30) i facilitar la tornada en transport públic.
Per tant, us preguem puntualitat ja què el sopar es començarà a servir a partir de les 20:45 hores.

Podeu apuntar-vos enviant un correu electrònic a: info@acjd.org indicant nom cognoms de les persones que voleu assistir; o bé omplint el formulari que trobeu continuació:

No Fields Found.
Recent Posts