ADHESIÓ AL COMUNICAT DE JJpD I UPF DENUNCIANT LA CRISI INSTITUCIONAL

Des de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates hem decidit adherir-nos al comunicat de JJpD i UPF sobre la reclamació de superar la crisi institucional en el que demanen que, si avui el CGPJ no designa a dos juristes al Constitucional, es reformi la Llei per a superar el bloqueig.

Volem manifestar que davant de la gravíssima situació institucional creada per la decisió adoptada pel Tribunal Constitucional en el dia d’ahir, per 6 contra 5, incloent en la majoria dos vots de Magistrats recusats, ens adherim al comunicat emès per l’associació Jutgesses i Jutges per la democràcia i la Unió progressista de Fiscals, que reproduïm.

Accedeix al COMUNICAT de JJpD

Junta de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates

Recent Posts