Dret a la Lliure Determinació del Sexe en persones menors d’edat

Estimades associades,

Ens complau convidar-vos a una nova xerrada sobre una matèria força novedosa en l’àmbit judicial i d’imprescindible tractament, donada la seva rellevància, com és el Dret a la Lliure Determinació del Sexe en persones menors d’edat. Casos judicials. 

Tenim la sort de poder comptar amb Mercedes Caso Señal, Magistrada, Presidenta de la Secció 12a de l’Audiència Provincial de Barcelona, qui ha treballat amb profunditat aquesta matèria, i ens presentarà els debats jurídics que es sotmeten a valoració dels tribunals en aquesta matèria. La xerrada tindrà lloc el dimarts 9 d’abril a les 19:00 l’aula 01 de maig (aula cedida pel Col·lectiu Ronda) al C/Sant Pere Més Alt, 59 (Barcelona).

Aquesta és una oportunitat única per a aprofundir en un tema de gran importància i complexitat des d’una perspectiva legal. No perdeu l’oportunitat de participar en aquesta xerrada, on es discutiran aspectes crucials i es resoldran dubtes específics relacionats amb el Dret a la lliure determinació del sexe en persones menors d’edat. 

Reserveu la data i, un cop confirmada l’assistència ens veiem el proper 9 d’abril. Esperem comptar amb la vostra presència!

Si voleu assistir cal apuntar-vos mitjançant la contestació al següent correu electrònicjuristesdemocrates@gmail.com  indicant el vostre  nom i cognom i el de les persones que vulgueu assistir o bé omplint el següent formulari:


Recent Posts