Sopar sobre el Futur de l’ACJD, Convocatòria d’Eleccions a la Junta Directiva

Benvolguts/des socis i sòcies, 

Aquest any 2022 s’ha de renovar la Junta Directiva de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates. Per aquest motiu, la Junta Directiva actual, en les seves reunions del 13 d’octubre i 07 de novembre, va decidir convocar eleccions per renovar la Junta Directiva, que se celebraran el pròxim 01 de desembre de 2022 a les 20:00 al restaurant de la planta baixa de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via nº 678.

Per tant, amb data d’avui s’obre formalment el termini per a la presentació de candidatures a la Junta Directiva, termini que quedarà improrrogablement tancat el dia 24 de novembre de 2022 a les 00:00.

Totes les candidatures hauran de ser presentades de manera telemàtica mitjançant correu electrònic a l’adreça info@acjd.org.

Ens agradaria que estigui present el major nombre possible de socis i sòcies de l’ACJD, així com membres de les Juntes Directives anteriors, a fi que la/les candidatura/es facin una exposició de les seves propostes de futur per l’ACJD i, d’aquesta manera, siguin conegudes pels socis i sòcies. 

En cas que només es presentés una candidatura, aquesta quedaria proclamada en aquella mateixa data com a nova Junta Directiva de l’ACJD. 

El mateix 01 de desembre, a les 20:45 hores, i coincidint amb el tancament de les eleccions de candidatures, us convoquem a tots els socis  i sòcies a un sopar col·loqui amb l’Ignasi Dalmases sobre la INTERLOCUCIÓ DESITJABLE ENTRE ELS OPERADORS JURÍDICS. 

Per raons d’organització, necessitem saber amb antelació quin serà el nombre d’assistents: per aquest motiu, us preguem que si teniu previst assistir-hi, us hi inscrigueu tan aviat com es pugui enviant-nos un correu electrònic al mateix: info@acjd.org o cumplimentant el formulari que trobeu a continuació:

No Fields Found.Si teniu qualsevol dubte, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres a l’adreça info@acjd.org. 

Recent Posts