Sopar-col·loqui: la cabuda de l’amnistia en el marc constitucional actual

Estimades associades,

Tornant al format tradicional de sopars col·loqui de l’associació, us convidem a assistir el proper dijous 23 de novembre a reflexionar sobre la cabuda de la llei d’amnistia en el marc constitucional actual: analitzant, des d’un punt de vista jurídic, les diferents possibilitats i vies operatives establertes a la present Constitució espanyola. 

Tindrem el plaer de comptar amb les intervencions de Mercedes García Arán, Catedràtica de Dret Penal de la Universitat Autònoma de Barcelona i Xavier Arbós Marín, Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona, ambdós coneixedors de l’assumpte en profunditat. 

El sopar tindrà lloc a les 20:30 al CAFÉ MENSSANA – C/Sardenya, 48 deBarcelona-, iniciant-se el col·loqui en acabar -aproximadament a les 21:30.

*El preu del menú és de 25 euros per persona.

Us animem a formar part!

Podeu apuntar-vos mitjançant un correu electrònic a l’adreça: info@acjd.org indicant el nom i cognom de les persones qui vulgueu assistir; o bé omplint el següent formulari:

Recent Posts