REFLEXIONS SOBRE LA REFORMA DE LA LLEI DE GARANTIA DE LA LLIBERTAT SEXUAL

amb Marina Roig Altozano

Estimades associades,

Recuperant el cicle de xerrades que vam iniciar el curs passat, us convidem a assistir de nou el proper dimarts 07 de novembre a conversar i reflexionar sobre LA REFORMA DE LA LLEI DE GARANTIA DE LA LLIBERTAT SEXUAL, l’anomenada Llei del “NOMÉS SÍ ÉS SÍ”  des d’un punt de vista jurídic. 

Es tractarà d’analitzar la reforma des de la perspectiva del consentiment, les novetats i progrès que suposa, element constament menystingut pels mitjans de comunicació. Es farà èmfasi en les mesures que la llei planteja respecte els judicis de violència sexual, al canvi de paradigma que aquesta llei suposa en la coordinació amb els cossos policials, l’obligació d’establir protocols clars, la necessitat de tractar d’evitar la doble o triple victimització o l’intent d’adaptació de les sales per a la creació d’espais respectusos, entre altres modificacions que s’han deixat en un segon pla.

Per analitzar el contingut de la reforma, tenim el plaer de comptar amb la Marina Roig, experta en Dret Penal i vicepresidenta de la Comissió Dones Advocades de l’ICAB. 

La xerrada tindrà lloc a les 19:00 al carrer Sant Pere Més Alt, 59 deBarcelona, a l’aula cedida pel Col·lectiu Ronda -Aula 01 de Maig-. 

El debat continuarà prenent quelcom al Bar Andorra, estant totes convidades a unir-vos!

Us animem a formar part, podeu apuntar-vos mitjançant el següent correu electrònic: info@acjd.org indicant el nom i cognom de les persones qui vulgueu assistir o omplint el formulari a continuació:

No Fields Found.
Recent Posts