LLOGUERS A CATALUNYA: L’APLICACIÓ DE LA LLEI

Estimades associades,

Us convoquem al proper sopar col·loqui de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates, que serà el proper dijous 29 de febrer de 2024, on analitzarem les novetats en la regulació dels lloguers i la seva aplicació a Catalunya

Tenim el plaer de comptar amb la intervenció d’Ester CapellaConsellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, on analitzarem els principals reptes i objectius de la política legislativa del Govern, i discutirem sobre els límits i les garanties d’aquesta normativa, amb l’objectiu de garantir i reforçar el dret a la vivenda. 

Ens fa molta il·lusió podem comptar amb una Expresidenta de l’Acjd com a Ponent, qui està duent a terme una política ferma en garantir el dret a la vivenda, mitjançant diferents instruments com son la limitació dels lloguers o l’ampliació del parc de vivenda pública, entre d’altres, i amb qui compartim una de les preocupacions més actuals de la ciutadania, la necessitat de situar i tractar el dret a la vivenda com un dret fonamental en totes les seves vessants. 

El col·loqui tindrà lloc a les 20:00h al CAFÉ MENSSANA – C/Sardenya, 48 deBarcelona.

*El preu del menú és de 25 euros per persona

Us animem a formar part, podeu apuntar-vos mitjançant la contestació al següent correu electrònic: info@acjd.org indicant elnom i cognom de les persones qui vulgueu assistir o bé omplint el següent formulari:

Us fem arribar el calendari de les properes activitats, podent inscriureu’s des d’aquest mateix moment enviant un correu electrònic a: info@acjd.org

Recent Posts