7è dinar del Vè Cicle dinars iuslaboralistes ACJD

Benvolgudes,  

Des de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates convoquem un nou dinar iuslaboralista. Amb cautela, però seguim amb la presencialitat. La ponència serà a càrrec de Luís Ezquerra Escudero, qui ha estat durant molts anys advocat de la UGT i Montserrat Escoda Milà, advocada de CCOO. 

La ponència tractarà sobre les mesures de reparació davant l’abús de la temporalitat a l’administració pública. Us convoquem per el proper divendres 1 de juliol de 2022a les 14 hores al restaurant de la planta baixa de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via, nº 678.

Des de l’ACJD volem seguir generant un debat interessant en un tema complex com és el frau en la contractació per part de les administracions públiques, quines obligacions es preveuen a l’ordenament jurídic, amb especial èmfasis a la normativa comunitària, i quina reparació hauria de ser l’adequada. 

Tenim la sort de comptar amb dos ponents de luxe, experts en aquesta matèria que està comportant una alta conflictivitat judicial als tribunals de l’ordre social i contenciòs administratiu. 

Per això i molt més, us recomano l’assistència al proper dinar, el divendres 1 de juliol.   

Per tant, si és del vostre interès, esteu convidades a apuntar-vos a través del correu de l’acjd: info@acjd.org indicant nom i cognoms de les persones que voleu assistir o bé omplint el formulari que trobeu a cotinuació:

El preu del menú és de 22 euros.

No Fields Found.

Preguem que ens aviseu amb antelació en cas de tenir alguna intolerància o al·lèrgia, de preferir un menú vegà o vegetarià, o d’haver confirmat la vostra assistència i no poder assistir finalment, per tal d’evitar el malbaratament d’aliments. 

Recent Posts