L’eutanàsia com a manifestació de la llibertat

El proper dijous 16/05 tindrà lloc el sopar-col·loqui on debatirem sobre “L’eutanàsia com a manifestació de la llibertat”.

Per a aquesta ocasió, tenim el plaer de comptar amb Ramon Riu Fortuny com a ponent: llicencitat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (1972-1977) ha actuat durant 34 anys com a advocat de la Generalitat de Catalunya davant el Tribunal Constitucional i les institucions de la Unió Europea. A banda, ha impartit docència durant 20 anys com a professor associat de Dret constitucional a les facultats de Dret de la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. Des de 2021 està jubilat i és voluntari de l’Associació Dret a Morir Dignament de Catalunya.

En Ramon Riu ens parlarà de l’actualització legislativa i jurisprudencial del Dret a l’eutanàsia enfocant aquest com a una manifestació de llibertat. 

El sopar tindrà lloc al mateix Café Menssana a les 20:30. 

Si voleu assistir cal apuntar-vos mitjançant la contestació al següent correuelectrònicjuristesdemocrates@gmail.com  indicant el vostre nom i cognom i el de les persones que vulgueu assistir o bé omplint el qüestionari de a continuació:

La inscripció a l’activitat és gratuïta, el preu del menú, però, és de 25€/persona (inclou entrants a compartir, segon a escollir, postre i beguda)

Recent Posts