Merescuda medalla d’honor per serveis excepcionals a la justícia atorgada a Montserrat Comas d’Argemir, Núria Clèries i Nerín i José María Fernández Seijo

Estimades associades,

Tenim l’orgull de fer-vos arribar la Resolució del departament de Justícia, Drets i Memòria, per la qual s’atorguen les medalles d’honor per serveis excepcionals a la justícia i les mencions honorífiques en matèria de justícia a Catalunya, per l’any 2023 a Montserrat Comas d’Argemir, cofundadora de la nostra associació pel  “seu excel·lent currículum com a magistrada, el seu compromís amb el sistema de justícia català i amb l’adaptació d’aquest a la realitat social que l’envolta, especialment pel que fa a qüestions de gènere“; Núria Clèries i Nerín, associada, “el 2017 va ser una de les impulsores de l’associació professional de jutgesses i jutges Àgora Judicial, de caràcter progressista, que es constitueix com un espai de reflexió i treball, i destaca pel seu compromís amb la legitimitat democràtica del poder judicial i la defensa de la independència judicial” i José María Fernández Seijo, qui ha participat durant molts anys amb diferents responsabilitats dins l’associació i, com cita la mateixa resolució: “La seva trajectòria professional i, sobretot, el seu compromís per resoldre la problemàtica dels desnonaments i les clàusules abusives de les hipoteques, el fan mereixedor d’una medalla d’honor per serveis excepcionals a la justícia.”

Des de la Junta de l’Associació volem felicitar a les tres personalitats pels tan merescuts reconeixements: ens omple de satisfacció poder comptar amb persones compromeses que treballen per una justícia més garantista de drets. 

DESCARREGA’T LA RESOLUCIÓ DEL DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA, DRETS I MEMÒRIA

Recent Posts