Parlem Del Dret A La Ciutat

Estimades associades,

Seguint el cicle de xerrades mensuals que vam iniciar el passat 23 de febrer amb el col·loqui sobre el dret a l’habitatge, us convidem a assistir de nou el proper dijous 30 de març: conversarem i analitzarem EL DRET A LA CIUTAT, un dret que està agafant cada cop més protagonisme, i que consta regulat a la Declaració Universal de Drets Humans Emergents. 

Què en sabem del dret a la ciutat? El dret a la ciutat busca emparar els drets humans en l’espai de la vida col·lectiva: garantint als habitants unes condicions mínimes que n’assegurin la convivència. Aquests drets es veuen cada vegada més amenaçats i vulnerats, i cal repensar com es poden garantir, davant uns mercats desregulats i la privatització de les necessitats bàsiques de la vida. El creixement i massificació de les ciutats degut a les polítiques neoliberals condicionen i compliquen cada cop més el gaudi del Dret a la Ciutat.  


Per analitzar el contingut d’aquest dret, comptarem amb en David Bondia, Síndic de Greuges de Barcelona, qui ens explicarà què és la Sindicatura de Greuges de Barcelona i quina és la línia de treball, així com ens farà un anàlisis de les actuacions dutes a terme l’any 2022.


El col·loqui tindrà lloc a les 19:00 al carrer Sant Pere Més Alt, 59 Barcelona, a la sala cedida pel Col·lectiu Ronda. 

Us animem a formar part de la taula de debat, podeu apuntar-vos mitjançant la contestació al següent correu electrònic: info@acjd.org indicant el nom i cognom de les persones qui vulgueu assistir o bé omplint el formulari a continuació:

No Fields Found.

Us hi esperem!

Salut!

Junta de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates


Recent Posts