Reflexions Sobre El Dret A L’Habitatge

El proper dijous 23 de febrer tindrà lloc la primera xerrada del cicle de ponències d’aquest 2023: Jose María Fernandez Seijó, especialitsa en Dret Civil i Mercantil i magistrat al jutjat mercantil número 11 de Barcelona; junt amb Natalia Caicedo Camacho, companya i professora agregada de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona, ens parlaran sobre el dret a l’habitatge.

Tenim la sort de poder comptar a les dues persones entre les nostres associades.

El dret a l’habitatge digne es troba regulat a l’article 47 de la Constitució del 78, i cada dia és més necessari defensar i tractar-lo per a que esdevingui un dret fonamental

Les classes populars han vist com al llarg dels anys el dret a un habitatge digne s’ha vist cada cop més irrealitzable: permetent l’especulació d’aquest, violant-lo sistemàticament per a fer del dret una mercaderia i convertint als usuaris del dret en consumidors lligats a les imposicions del mercat.

Ens aproparem al tema des d’un vessant progressista i humanista per a procurar resoldre aquest atzucac, fent-ne una reflexió transversal i reinterpretant el dret des d’una òptica garantista.

El col·loqui tindrà lloc a les 19:00 al carrer Sant Pere Més Alt, 59 Barcelona, a la sala cedida pel Col·lectiu Ronda.

Us animem a formar part de la taula de debat, podeu apuntar-vos a través del següent correu electrònic: info@acjd.org indicant el nom i cognom de les persones qui vulgueu assistir o bé omplint el formulari a continuació:

No Fields Found.

Us hi esperem!

Salut!

Junta de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates

Recent Posts