Sopar “El Deteriorament De La Qualitat Democràtica” Amb Miguel Àngel Gimeno, Dolors Canals I Jordi Nieva

Esteu convidats i convidades el dijous 16 de juny al sopar amb Miguel Àngel Gimeno, director de l’Oficina Antifrau de Catalunya després d’haver estat president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del 2010 al 2015, i magistrat de la Sala Civil i Penal del TSJC fins al setembre de 2016;Dolors Canals, professora de Dret Administratiu de la Universitat de Girona i Jordi Nieva, professor universitari i catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona, sobre “El deteriorament de la qualitat democràtica”.

El sopar començarà a les 20:45 h al restaurant de la planta baixa de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via nº 678, la xerrada amb els tres ponents s’iniciarà en acabar –aproximadament a les 21:45 h-.

Si és del vostre interès, sou a temps d’apuntar-vos enviant un correu electrònic a: info@acjd.org indicant nom i cognoms de les persones que voleu assistir o bé omplint el formulari que trobeu a continuació:

No Fields Found.

El preu del menú és de 25 euros per persona.

Preguem que ens aviseu amb antelació en cas de tenir alguna intolerància o al·lèrgia, de preferir un menú vegà o vegetarià, o d’haver confirmat la vostra assistència i no poder assistir finalment, per tal d’evitar el malbaratament d’aliments. 

Recent Posts