Xerrada – Ponència Amb Miguel Arenas Gómez

Estimats i estimades,

Com ja haviem avançat, des de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates convoquem un dinar amb la xerrada – ponència que havia quedat aplaçada, del company de l’associació Miguel Arenas Gómez, soci cooperativista del Col·lectiu Ronda, i una de les persones més experimentades en aquesta matèria, amb el títol “¿Es necesaria la reforma de las pensiones?“.

Serà el divendres 6 de maig de 2022, a les 14.00 al restaurant de la planta baixa de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via, nº 678.

Per tant, si és del vostre interès, esteu convidades a apuntar-vos enviant un correu electrònic a: info@acjd.org indicant nom i cognoms de les persones que voleu assistir o bé omplint el formulari que trobeu a continuació.

El preu del menú és de 22 euros.

No Fields Found.

Recent Posts