5è dinar del Vè Cicle dinars iuslaboralistes ACJD

Benvolgudes,  

Des de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates convoquem un nou dinar iuslaboralista. Amb cautela, però tornem a la presencialitat. La ponència serà a càrrec de Carlos Hugo Preciado Domènech, Magistrat de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.  

La ponència tractarà sobre la Carta Social Europea i la ratificació per l’Estat espanyol de la Carta Social Europea (revisada), de 3 de maig de 1996, publicada al BOE, l’11 de juny de 2021. Us convoquem per al proper dijous 2 de desembre de 2021, a les 13.15 hores al restaurant de la planta baixa de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via, nº 678.

Des de l’ACJD volem destacar el paper fonamental de la Carta Social Europea (revisada) i la importància que han de tenir les resolucions del Comité Europeu de Drets Socials. 

Tenim la sort de comptar amb un ponent de luxe, qui analitzarà els drets que regula aquest text, i els efectes jurídics de les resolucions, així com la seva aplicació per part dels tribunals de la jurisdicció social. 

Reflexionarem al voltant de les situacions que ens trobem avui en dia als procediments laborals i debatrem respecte els nous arguments que ens poden ajudar en la defensa dels drets de les persones treballadores.  

Per això i molt més, us recomano l’assistència al proper dinar, el dijous 2 de desembre.  

Per tant, si és del vostre interès, esteu convidades a apuntar-vos enviant un correu electrònic a info@acjd.org indicant nom i cognoms de les persones que voleu assistir o omplint el formulari que hi ha a continuació. El preu del menú és de 19 euros.

No Fields Found.
Recent Posts