LA CAIXA B DEL PARTIT POPULAR

COL·LOQUI VIRTUAL AMB JOSÉ MARIANO BENÍTEZ DE LUGO

El dijous 3 de juny a les 19.00 hores organitzem un nou col·loqui virtual de l’ACJD sobre La caixa b del Partit Popular.

Aquest col·loqui l’enfocarem al voltant d’una anàlisi sobre els complexos processos judicials que han tingut per objecte les trames de corrupció del Partit Popular. El ressò mediàtic de l’últim dels procediments judicials (judici de la caixa b del PP) ens dóna l’oportunitat de posar una mirada jurídica respecte als que han afectat al Partit Popular, la complexitat de la instrucció i enjudiciament d’aquests supòsits vinculats a la corrupció política així com el paper de les acusacions populars en procediments d’aquesta naturalesa.

Ens acompanya com a ponent l’advocat José Mariano Benítez de Lugo, advocat de reconegut prestigi i experiència i President d’Honor de la Asociación de Abogados Democrátas de Europa, que s’ha personat com a acusació popular en molts dels principals procediments judicials vinculats a la corrupció en l’àmbit de Madrid.

Ens agradaria comptar amb la vostra presència virtual per fer una anàlisi jurídic i d’actualitat al voltant d’aquests processos i compartir amb vosaltres les reflexions que d’ells en podem extreure.

  • Dia: 3 de juny de 2021
  • Hora: 19.00
  • Ponent: José Mariano Benítez de Lugo

Per fer la inscripció omple el formulari d’assistència.

Recent Posts