LLUMS I OMBRES DE L’ESTAT DE DRET POST-COVID19

ANÀLISI DE LA SEGURETAT I LA LLIBERTAT AMB AMADEU RECASENS

L’ACJD es caracteritza perquè bona part de les seves activitats les ha fet al voltant d’una taula amb menjar. Ja sigui en format sopar o dinar s’ha compartit un temps entre amics i companys per reflexionar sobre temes d’actualitat. Però aquests temps de COVID-19 ens han demostrat que moltes coses són possibles amb el suport d’internet i a l’ACJD també volem demostrar-ho sense perdre la nostra essència. Per això et convidem a que t’inscriguis i et connectis amb una copa de la teva beguda preferida el pròxim 28 de maig a les 20h. 

Aquest col·loqui l’enfocarem al voltant d’un anàlisis sobre la llibertat i la seguretat. Vivim temps històrics, únics i desconeguts. Moltes de les nostres certeses estan canviant i també l’equilibri, sempre difícil, entre drets. La seguretat i la llibertat eren dos d’aquests binomis que ara venen mediats pel dret a la salut. Aquesta és la reflexió a la que us convidem a participar

  • DÍA: 28 de maig de 2020
  • HORA: 20 hores
  • PONENT: Amadeu Recasens

Si vols pots compartir una fotografia de la teva beguda amb el hashtag #xerradesacjdamadeurecasens i compartir-ho al twitter @jur_dem

Per tal d’inscriure’t has de fer clic AQUÍ i tenir en compte que l’aforament màxim és de 100 persones que seran ateses per rigorós ordre d’inscripció.

Recent Posts