COMUNICAT I CONVOCATÒRIA DE CASSOLADA STOP MARE MORTUM: ELS DRETS HUMANS NO ES TREPITGEN

Benvolgudes i benvolguts,

Des de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates hem decidit adherir-nos a la Cassolada organitzada per Stop Mare Mortum en contra de la violència a la frontera Grècia-Turquia organitzada per avui dimarts 3 de març a les 19 h davant de la Delegació de la Comissió europea (Passeig de Gràcia, 90).

Volem transmetre-us el nostre rebuig davant d’aquesta greu situació que vulnera els Drets Humans per part dels Estats Europeus i és per això que subscrivim la publicació de Stop Mare Mortum que us facilitem a continuació. 

Comunicat Stop Mare Mortum: https://stopmaremortum.org/comunicat-i-convocatoria-de-cassolada-els-drets-humans-no-es-trepitgen/

Esperem que sigui del vostre interès i us animem a que participeu a la cassolada organitzada.

CONVO StopMM 3M2020
Recent Posts