SEMINARI: JURISPRUDÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM I DRET INDIVIDUAL DEL TREBALL

Benvolgudes i benvolguts,

El proper divendres 14 de febrer a les 12 hores es durà a terme un seminari sobre “Jurisprudència del Tribunal Suprem i Dret Individual del Treball”. Tindrà lloc a l’aula 40.012 de la Universitat Pompeu Fabra i comptarem amb la presència de:

  • Ponent convidat: Antonio Sempere Navarro (Magistrat Sala IV del Tribunal Suprem) 
  • Participants:
    • Fernando Salines (Magistrat Emèrit)
    • Jordi Agusti (Magistrat Emèrit i president de la nostra Associació)
    • Julia López (Catedràtica de Dret del Treball i Seguretat Social de la Pompeu Fabra)

Us facilitem a continuació l’enllaç on consta tota la informació https://www.upf.edu/web/dret/inici/-/asset_publisher/UzFOsEsEfEfx/content/id/232042459/maximized#.XkRZXy1Dnq0 i esperem que hi pugueu assistir. No es necessària la confirmació d’assistència.

Recent Posts