3R DINAR IUSLABORALISTA IV CICLE DE DINARS ACJD: CONTROVÈRSIA ENTRE LA DOCTRINA COMUNITÀRIA I LA INTERNA EN MATÈRIA DE PERSONAL PÚBLIC

Benvolgudes,

Després de gaudir de les vacances, un dret conquerit pels treballadors i treballadores, des de l’ACJD convoquem el tercer dinar del IV cicle de dinars iuslaboralistes. Serà el proper 17 de gener de 2020. I, aquest cop convidem a l’Ignasi Beltran de Heredia Ruiz, Professor Agregat i TU Acreditat a la Universitat Oberta de Catalunya.

El títol de la ponència és “Controvèrsia entre la doctrina comunitària i la interna en matèria de personal públic”.

Convidem a una de les persones que més i millor han estudiat la matèria del personal al servei de les administracions públiques. 

La ponència tractarà d’analitzar les contradiccions que observem en matèria de promoció professional, excedències, trasllats o consolidacions de lloc de treball, entre la doctrina comunitària i la interna, fent especial atenció als indefinits no fixes. 

Per tant, si és del vostre interès, esteu convidades a apuntar-vos mitjançant aquest email: guille_bernat@hotmail.com per confirmar l’assistència. Per aquest dinar avancem l’hora de la convocatòria a les 13 hores. I, es demana puntualitat. 

El preu del menú  són 15 euros, i el dinar és al restaurant de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via, nº 678, l’hora de la convocatòria és a les 13.00h. 

Recent Posts