2N DINAR IUSLABORALISTA IV CICLE DE DINARS ACJD: GÈNERE I SOSTENIBILITAT EN RELACIÓ AMB EL DRET LABORAL I LA SEGURETAT SOCIAL

Des de l’ACJD convoquem el segon dinar del IV cicle de dinars iuslaboralistes. Serà el proper 13 de desembre de 2019. I, aquest cop convidem a Julia López López, Catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social, a la Universitat Pompeu Fabra.

El títol de la ponència és “Gènere i sostenibilitat en relació amb el dret laboral i la seguretat social”.

En aquesta societat desigual és imprescindible la formació continua en l’aplicació i defensa del dret del treball i de la seguretat social amb perspectiva de gènere. La injustícia de la discriminació per raó de gènere és una realitat tristament compartida tant en el món laboral com quan parlem de l’accés a l’acció protectora de la Seguretat Social. I, per aquest motiu convidem una lluitadora i experta en la matèria. 

Els següents dinars que organitzarem seran: 3) Divendres 17 de gener: Ignasi Beltran de Heredia Ruiz. “Controvèrsia entre la doctrina comunitària i la interna en matèria de personal públic”. (Inici a les 13 hores)

4) Divendres 21 de febrer: Paco Pérez Durán, “Cessió il·legal a la televisió pública”.

El 5è dinar ens agradaria que tractés sobre el procediment d’execucions. Responsabilitat de terceres empreses i de la persona que duu a terme les funcions de la societat.

Així mateix, qui tingui suggerències i propostes de cara a l’organització dels següents, sempre seran benvingudes.  Per tant, si és del vostre interès, esteu convidades a apuntar-vos mitjançant algun d’aquests e-mails: guille_bernat@hotmail.com o info@acjd.org per confirmar l’assistència. 

A partir del present dinar, canviem el lloc d’organització, on tornem a tenir una sala per nosaltres.Aquest cop, el preu del menú és una mica més car (ens sap greu, però el restaurant ens l’ha apujat per les dates nadalenques), són 19 euros, i el dinar és al restaurant de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via, nº 678, l’hora de la convocatòria és a les 14.00h. I, les persones que assisteixin estaran convidades a una copa de cava i turrons. 

Recent Posts