LA SENTÈNCIA DEL PROCÉS: UNA MIRADA PENAL I UNA MIRADA CONSTITUCIONAL

Benvolgudes i benvolguts,

El proper dijous 7 de novembre a les 20.45 hores organitzem, a l’Hotel Sehrs Rivoli la Rambla, un sopar-debat per tal d’analitzar des d’un punt de vista jurídic la Sentència del denominat “Procés” que el Tribunal Suprem va dictar el passat 14 d’octubre, i que ha commocionat a la ciutadania.

Pretenem analitzar la resolució des d’una perspectiva penal per debatre qüestions que estan actualment a l’ordre del dia, en especial, les condemnes als encausats i les conseqüències que podrien derivar-se de la interpretació que el Tribunal Suprem elabora respecte el delicte de sedició.

D’altra banda, ateses les referències que el Tribunal Suprem fa en la seva sentència sobre diversos drets fonamentals, creiem també interessant analitzar aquests drets i els seus possibles límits, principalment, en els drets de manifestació i reunió que la Constitució garanteix a tots els col·lectius, i com podria afectar, en el seu cas, als drets i llibertats del ciutadans.

És per això que convidem a dues persones expertes en les matèries plantejades per a xerrar i debatre sobre la qüestió.

  • José María Mena, Exfiscal en cap del TSJ de Catalunya i Expresident de l’ACJD.
  • Marc Carrillo, Catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra.

Preguem que confirmeu la vostra assistència omplint el formulari que hi ha a continuació abans del dimarts 5 de novembre. 


No Fields Found.
Recent Posts