ADHESIÓ AL COMUNICAT DE JJPD SOBRE LA INTERLOCUTÒRIA DEL TRIBUNAL SUPREM QUE SUSPÈN L’EXHUMACIÓ DE LES RESTES DEL DICTADOR

Benvolgudes i benvolguts,

La Junta de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates hem decidit adherir-nos al comunicat de Juezas y Jueces para la Democrácia, que adjunt us fem arribar, sobre la interlocutòria del Tribunal Suprem que suspèn l’exhumació de les restes del dictador.  

Volem donar-li suport al comunicat de JJpD ja que d’una banda, la resolució mostra la incapacitat de la justícia espanyola de perseguir els crims de la dictadura tot donant motius tals com que, de no prendre aquesta mesura cautelar, seria perjudicial per la família i per l’interès públic. D’altra banda, remarcar també, com ja ho fa el comunicat adjunt, l’insòlit tractament que se li dona al dictador, anomenant-lo en la resolució “Jefe de Estado” sense cap altra connotació addicional.  

Esperem que sigui del vostre interès, 

Junta de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates

Recent Posts