CINEFÒRUM: MIGRACIONS I DRETS HUMANS

Des de la plataforma Fronteres i Drets on l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates forma part, conjuntament amb la Comissió de Defensa de l’ICAB, Jutgesses i Jutges per la Democràcia, la Unió Progressista de Fiscals, el Sindicat de Secretaris Judicials, Agora Judicial i l’Associació de Mujeres Juezas, hem organitzat un acte el proper dimecres 5 de juny, a les 20.00 hores, als Cinemes Texas (c/ Bailén 205, Barcelona).

Es projectarà el documental To Kyma sobre migracions i drets humans.  

  • LLOC:  Cinemes Texas (c/ Bailén 205, Barcelona)
  • DATA: 5 de juny, 20.00 hores
  • Presenta i modera, per Fronteres i Drets: Ana Castán i Ventura Pons (Texas Cinemes)
  • Col·loqui amb: David Fontseca i Arantza Díez, Directors de To Kyma, José María Mena Alvarez, Ex-fiscal superior del TSJ de Catalunya, Oscar Camps, Fundador d’Open Arms, Gervasio Sánchez, Periodista i Fotògraf, Francisca Valenzuela, Fiscal

Esperem que us sigui d’interès i que hi pugueu assistir!

Recent Posts