ELECCIONS A L’IL·LUSTRE COL·LEGI DE L’ADVOCACIA DE BARCELONA

Dimarts 20 de juny de 2017 a les 20:45 hores

Des de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates hem decidit organitzar un sopar-debat en format taula rodona amb les 3 noves candidatures que es presenten al Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona que s’han posat en contacte amb nosaltres per compartir les seves propostes de govern, i afrontar, si són les persones escollides, els propers anys de mandat.

La Junta de Govern de l’ICAB es renovarà el proper 28 de juny i entenem que l’ACJD ha de propiciar qualsevol debat al voltant de les institucions del dret, i és per això que creiem important organitzar aquest col·loqui.

Al debat es plantejaran les qüestions i temes que vulgueu a les persones candidates. Podeu fer arribar les vostres preguntes al següent correu: guille_bernat@hotmail.com.

PONENTS:

  • M. Eugènia Gay Rosell: Candidata a Degana de l’ICAB.
  • Jordi Pintó Sala: Candidat a Degà de l’ICAB.
  • Lluís Riera Pijuan: Candidat a Degà de l’ICAB.

Lloc: Hotel Sehrs Rivoli Rambla

Recent Posts