ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2015

D’acord amb l’article núm. 7 dels nostres estatuts, el president i el secretari convoquen als socis i sòcies de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates a l’Assemblea General Ordinària d’enguany, amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovar el balanç econòmic de l’Associació de l’any 2014 i l’estat de comptes.
  2. Aprovar el pressupost de l’any 2015.
  3. Memòria d’activitats de l’any 2014.
  4. Conèixer les altes i les baixes d’associats i associades de l’any 2014.

L’Assemblea General Ordinària es celebrarà el dilluns 22 de juny de 2015 a les 19:00 hores en primera convocatòria i 19:30 en segona convocatòria, al despatx de l’Associació (C/ València, núm 288, 5è-1ª, entre Passeig de Gràcia i Pau Claris). A continuació de l’Assemblea, a partir de les 20:00 hores, es celebrarà, així mateix, una reunió ordinària de la Junta Directiva, a la qual us animem també a assistir-hi.

Per motius d’organització, us preguem que confirmeu la vostra assistència amb antelació.

Recent Posts