ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA ANY 2013

D’acord amb el que disposa l’article 7 dels Estatuts de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates, convoquem a tots els nostres socis i sòcies a l’Assemblea General Ordinària d’enguany, que es celebrarà el propoer dijous 09 de maig de 2013, a les 19:00 en primera convocatòria, i a les 19:30 en segona convocatòria, al despatx de l’Associació (Avinguda Portal de l’Àngel, núm. 7, àtic L/K, Barcelona).

L’ordre del dia de l’Assemblea serà el següent:

  1. Aprovació de l’informe de gestió de l’any 2012.
  2. Aprovació del balanç econòmic de l’Associació de l’any 2012 i de l’estat de comptes.
  3. Aprovació del pressupost per l’any 2013.
  4. Aprovació del canvi de domicili de l’Associació per motius pressupostaris.
  5. Informe de les altes i baixes d’associats i associades.
  6. Torn de precs i preguntes.

Per motius d’organització, es prega als socis i sòcies que confirmin la seva assistència a l’Assemblea General mitjançant el correu electrònic info@acjd.orgEn acabar la reunió es celebrarà un sopar-col·loqui sobre “La legalitat jurídica de l’escrache al restaurant Nostromo.

Recent Posts