Nota de Premsa: Tercer número de la Revista de l'ACJD - Associació Catalana de Juristes Demòcrates 
Banner Associaci Catalana de Juristes Demcrates
EN LÍNIA:
1 Visitant
 
 


Nota de Premsa


Dijous 14 d'abril de 2016

TERCER NÚMERO DE LA REVISTA DE L'ACJD

Us presentem el tercer número de la nova revista de l’ACJD. Aquesta nova entrega inclou, entre les seves 56 pàgines, unes reflexions sobre un programa de Justícia, per José María Fernández Seijo; una entrevista a Raquel Alastruey, Magistrada de l'Audiència Provincial de Barcelona, sobre Mediació i Protocol de Mediació a l'Audiència Provincial de Barcelona, Sala de Família; una altra entrevista, a Rafael Lafuente, portaveu de SISEJ i membre de JUSTICIA DE TOD@S; un article sobre el Cas Wei: Tallers de Mataró, vulneració de Drets Humans, per Francisco Javier Pérez Ruiz, Fiscal del cas i membre de l'ACJD; i un article sobre el vot electrònic a les eleccions sindicals, per Pedro Checa, Cap d'àrea territorial de la Inspecció de Treball de Catalunya. També hi podreu trobar el Comunicat de la nostra associació respecte els Centres d'Internament d'Estrangers, així com un recull d’articles d’interès apareguts a altres mitjans i un recull de novetats jurisprudencials.

Per a més informació, accediu al següent enllaç:

DESCARREGAR TERCER NÚMERO DE LA NOVA REVISTA DE L’ACJD


Esperem que aquest tercer número sigui del vostre interès, i us animem a col·laborar i a participar, des d’aquest moment, en l’elaboració del següent número.


Números anteriors de la Revista de l'ACJD:Copyright © 2019 Associació Catalana de Juristes Demòcrates - Tots els drets reservats
[ Pàgina generada en 0,01 segons ]