4T DINAR IUSLABORALISTA IV CICLE DE DINARS ACJD: CESSIÓ IL·LEGAL DE TREBALLADORS

Apreciats companys i companyes,

Des de l’ACJD us convoquem al quart dinar del IV cicle de dinars iuslaboralistes, que tindrà lloc el proper 21 de Febrer de 2020 a les 14:00h al restaurant de la planta baixa de l’Hotel Grupotel, a la Gran Via, nº 678. En aquesta ocasió, centrarem la nostra mirada en la cessió il·legal de treballadors en l’àmbit dels mitjans de comunicació de caràcter públic, i també en d’altres sectors, com a enèsima manifestació del procés de precarització de les relacions laborals que des de fa anys s’ha dut a terme al país.

Per a parlar-nos d’aquesta realitat, tenim el plaer de comptar amb Francisco Pérez Durán, Advocat del Col·lectiu Ronda, qui és un autèntic expert en la matèria i ha dirigit nombrosos casos d’èxit de treballadors que han vist reconeguda la il·licitud de la seva situació laboral.

Per tant, si és del vostre interès, esteu convidades a reservar plaça enviant un correu electrònic a: guille_bernat@hotmail.com o, a info@acjd.orgEl preu del menú és de 15 euros.També aprofitem per informar-vos de que el següent dinar serà el divendres 20 de març, i el realitzarà Faustino Rodríguez García, Magistrat titular del Jutjat Social nº 5 de Barcelona, qui tractarà la responsabilitat dels administradors i les extensions de responsabilitat cap a tercers, entre d’altres, en el procediment d’execució. 

Moltes gràcies, 
Salut, 
Guillem Bernat

Recent Posts