COMUNICAT EN MOTIU DEL 8M

L’Associació Catalana de Juristes Demòcrates, com a associació de juristes que té com a finalitat la defensa dels Drets Humans i les llibertats i que combat l’explotació dels pobles i de les persones, el racisme i, especialment, qualsevol discriminació basada en el gènere, secunda i dóna suport a qualsevol iniciativa feminista que pretengui l’erradicació del patriarcat.

Per aquest motiu, ens adherim i encoratgem als associats i simpatitzants a recolzar la vaga  “laboral, estudiantil, de consum i de cures”, així com aquelles altres mobilitzacions, convocades per a aquest 8 de Març per part de diversos sindicats i organitzacions, amb l’objectiu de fer front a les grans desigualtats que per raó de gènere encara avui en dia operen al món.

Junta Directiva de l’Associació Catalana Juristes Demòcrates

Recent Posts