FELICITACIÓ ESTER CAPELLA

L’Associació Catalana de Juristes Demòcrates vol felicitar a la companya Ester Capella i Farré,qui va exercir com a presidenta de la nostra associació entre els anys 2003 i 2007, per la seva imminent presa de possessió com a Consellera de Justícia del Govern de la Generalitat, un cop ja ha estat publicat el seu nomenament al DOGC. L’associació vol transmetre la millor de les sorts davant d’aquesta nova etapa que encetarà al capdavant de la Conselleria tot desitjant que el seu nomenament contribueixi també a una necessària feminització de la Justícia.

La Junta també vol aprofitar el present comunicat per a censurar, tal i com ja es va fer en l’anterior comunicat de 30 de Setembre de 2017, l’actual situació d’oberta confrontació entre els governs de l’Estat Espanyol i la Generalitat de Catalunya. Confiem en que el canvi de Govern a l’Estat Espanyol arran de la moció de censura aprovada en data d’avui al Congrés, pugui afavorir un nou espai de diàleg i de solucions polítiques més que necessàries en l’actual estadi de judicialització del conflicte.

Junta Directiva de l’Associació Catalana Juristes Demòcrates

Recent Posts