ACTE “ELS CIE DES DE L’ÒPTICA DELS DIFERENTS AGENTS JURÍDICS”

El proper dijous 15 d’octubre de 2015 a les 19 hores, l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates organitza un acte amb el títol “CIE: des de l’òptica dels diferents agents jurídics”. Més enllà del debat sobre el tancament dels Centres d’Internament per a Estrangers (CIE) –que supera el nostre àmbit–, mentre estiguin oberts creiem necessari plantejar-nos quina és la situació dels CIE, els seus problemes actuals i futurs, el respecte dels drets fonamentals, així com les solucions que es proposen per part dels diferents actors implicats i afectats.

Per això, hem convidat a cinc ponents que representen a diferents operadors jurídics que ténen relació amb els CIE. En concret, intervindran Joaquín Aguirre López (Magistat del Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Barcelona i un dels dos Magistrats encarregats de la vigilància i control dels CIE de Barcelona), Alba Cuevas (Diplomada en Educació Social i, desde de 2009, directora i portaveu de SOS Racisme Catalunya), Andrés García Berrio (Membre d’Irídia – Centre per la Defensa dels Drets Humans i de Tanquem els CIE), Pepa Gutiérrez Mangas (Coordinadora de la Comissió d’Estrangeria de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona), i Fernando Rodríguez Rey (Fiscal delegat d’estrangeria a Barcelona).

Per primera vegada, es convida a debatre en un mateix acte als diferents actors implicats amb aquest tema de gran actualitat. És per això que us animo enèrgicament a assistir-hi i a col·laborar en la difusió d’aquest acte, per tal que pugui participar-hi qualsevol jurista que hi estigui interessat (us adjuntem el tríptic informatiu). L’acte és gratuit i d’assistència lliure i tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), situat al Carrer Montalegre, núm. 5 de Barcelona. Junt amb aquesta entitat, col·laboren en l’organització les entitats SOS Racisme i Tanquem els CIES.

Us esperem el proper dijous dia 15 a les 19 hores al CCCB.

Recent Posts