L’AVANTPROJECTE DE NOVA LLEI ORGÀNICA DEL PODER JUDICIAL: EL PAS DEFINITIU PER CONTROLAR LA JUSTÍCIA?

Dijous 19 de juny de 2014 a les 21:00 hores

La proposta del ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, de reforma de la LOPJ, va en el camí de limitar encara més —després de la Llei de Taxes, la reforma de la Justícia Gratuïta i la derogació de la Justícia Universal— l’accés dels ciutadans a la justícia, amb modificacions importants de la competència i de la planta judicial, entre d’altres, però sobretot incideix en limitar el que és essencial: la independència judicial, sense la qual aquest servei públic deixa de tenir sentit. Organitzem aquest sopar per saber què es proposa i què podem fer els demòcrates per defensar la tutela judicial, element essencial d’un Estat Democràtic de Dret.

Per tal que el sopar sigui més enriquidor per a tothom, hem publicat a la nostra pàgina web un article i un informe sobre aquest avantprojecte, de manera que els nostres socis, sòcies i visitants puguin estar informats amb més detall sobre el seu abast.

Atenció! A causa del tancament del Restaurant Nostromo, aquest sopar es farà en un nou restaurant, l’adreça del qual (juntament amb un plànol d’ubicació) podeu consultar a continuació.

PONENTS:

  • Excma. Sra. Roser Bach Fabregó:Magistrada i Vocal del Consell General del Poder Judicial
  • Il·lm. Sr. Xavier González de Rivera i Serra:Magistrat i membre de Jutges per la Democràcia
No Fields Found.
Recent Posts